Masini de inchiriat aeroport Craiova

Masini de inchiriat aeroport Craiova

Masini de inchiriat ieftine aeroport Craiova

Un numar din ce in ce mai mare de calatori frecventi a inceput sa realizeze beneficiile legate de masini de inchiriat aeroport Craiova. Datorita faptului ca acestia tind sa calatoreasca mai mult decat media, si calatoresc in alte orase decat cele apropiate celui natal, acesti indivizi sunt aproape obligati in a gasi solutii pentru problemele lor legate de transport.

E adevarat ca orice oras are un sistem de transport in comun si taxiuri sunt disponibile peste tot, dar mijloacele de transport in comun depind de orare care nu sunt intotdeauna respectate, si desi scopul lor e in a acoperi intregul oras, sa ajungi la anumite destinatii poate necesita schimbarea mai multor mijloace de transport in comun. Toate acestea rezulta in foarte mult timp pierdut.

Optiunea cu taxiul este una mereu valabila, adevarat, dar depinzand de cat urmeaza sa va miscati pe parcurusul calatoriei dumneavoastra, costurile legate de aceasta optiune va pot face o gaura serioasa in buget. Cantarind aceste optiuni, este usor de inteles de ce avantajele inchirierii unei masini castiga concursul, chiar si daca investitia initiala poate parea a fi mai mare.

Primul avantaj legat de acest tip de servicii este faptul ca puteti ridica masina pe care ati rezervat-o direct de la aeroport. Acest lucru va scadea serios timpul pe care l-ati pierde dupa ce aterizati, pentru a va cauta un mijloc de transport inspre destinatia dumneavoastra. Mai mult decat atat, masina va fi gata la ora pe care o doriti dumeanvoastra, deci veti putea practic sari din avion in spatele volanului.

In ceea ce priveste tipul de masina pe care il puteti inchiria, aici oferta este extrem de variata deoarece flota de masini disponibila prin birourile noastre este menita sa satisfaca nevoile si necesitatile unui numar cat mai mare de potentiali clienti. Astfel, masinile pe care vi le punem la dispozitie variaza atat in dimensiune cat si in motorizare, precum si alte caracteristici. Spre exemplu, daca calatoriti cu un grup mai mare veti avea nevoie de o masina cu mai mult de standardul de cinci dintr-un vehicul mediu. In aceasta situatie veti putea inchiria masini cu sapte sau chiar noua locuri.

Rent a car aeroport Craiova

Acum poate credeti ca serviciile noastre pentru masini de inchiriat aeroport Craiova se adreseaza doar celor care viziteaza orasul in interes de serviciu, dar trebuie sa realizati ca disponibilitatea unei masini va fi la fel de utila si in cazul unei calatorii in interes turistic, pe cat va este masina personala acasa.

Acesta este un al lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare, faptul ca majoritate oamenilor sunt obisnuiti sa aiba o masina la dispozitie, deobicei cea persoanala, si o perioada de timp fara un mijloc de transport la dispozitie poate fi mult mai grea decat ar trebui sa fie.

Cei care inca au oarecare indoieli legate de serviciile noastre ar trebui sa stie ca absolut toate contractile noastre de inchirieri masini include o asigurare de baza, menita sa va protejeze de diferitele mici cheltuieli care ar putea aparea in urma aparitiei unor daune minore. Mai trebuie sa stiti ca aceasta asigurare este deja inclusa in pretul pe care il platiti si nu se poate renunta la ea sub nici o forma. In schimb acoperirea ei poate fi largita la cererea dumneavoastra si contra cost.

In acelasi fel, la cerere si contra cost, putem sa va instalam diferite extra-optiuni pe masina inchiriata de la noi, lucruri precum scaune de copii, suporturi pentru bagaje mai multe, sau aparate de navigatie GPS. Aceasta ultima optiune este una foarte populara si chiar sugerabila, mai ales celor care urmeaza sa viziteze un oras nou pentru prima oara. E foarte util sa nu te pierzi atunci cand trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri la o anumita ora, si acest lucru se poate intampla foarte usor cand vizitezi un oras nou.

Mai trebuie mentionat ca puteti rezerva serviciile noastre de masini de inchiriat aeroport Craiova prin intermediul website-ului nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele cerute in formularul online, si veti fi contactati prin e-mail si telefonic pentru a confirma rezervarea.

Depinzand de perioada in care planuiti sa va efectuati calatoria, ar fi o idee foarte buna sa va rezervati masina chiar si cu cateva luni inainte de calatoria propriu-zisa, doarece doar asa va vom putea garanta o masina atunci cand aterizati.